Toiminen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toiminen

Toiminen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Toimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 132 max

v. 1985 131

v. 2014 109

v. 2015 107

v. 2016 107

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toiminen on noin sijalla 6 300.

Toiminen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toiminen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Toimisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Toimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987–1990

Sana Toiminen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toiminen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Toiminen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Toimisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Toimiset ulkomailla

Ruotsissa Toiminen oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тойминен tarkoittaa nimeä Toiminen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toimin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Toiminen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Toimi Toiminen tai Toini Toiminen.

Samankaltaisia nimiä kuin Toiminen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: toiminen.com, toiminen.eu, toiminen.fi, toiminen.info, toiminen.name, toiminen.net, toiminen.org, toimiset.com, toimiset.eu, toimiset.fi, toimiset.info, toimiset.name, toimiset.net, toimiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toiminen i Finland. Surname Toiminen in Finland.

©Tuomas Salste