Toivettula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toivettula

Toivettula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Toivettuloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 19 max

v. 2015 31

v. 2016 31

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toivettula on noin sijalla 16 000.

Toivettula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Toivettula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toivettula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Toivettula

Toivettula (paikannimi)Katuosoitteissa

Toivettula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Toivettula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Toivettula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Toivettulantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Toivettula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тойветтула tarkoittaa nimeä Toivettula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toifwettula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Toivettula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Toive Toivettula.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toivettula i Finland. Surname Toivettula in Finland.

©Tuomas Salste