Toivoniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toivoniemi

Toivoniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Toivoniemien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 120 max

v. 2014 186

v. 2015 187

v. 2016 188

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toivoniemi on noin sijalla 4 000.

Toivoniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toivoniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1989
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Toivoniemi tai Toivoniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Toivoniemi

Toivoniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Toivoniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Toivoniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Toivoniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Toivoniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Toivoniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тойвониеми ("Toivonijemi") tarkoittaa nimeä Toivoniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toifwoniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Toivoniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Toivo Toivoniemi tai Toivikki Toivoniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Toivoniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: toivoniemi.fi, toivoniemet.com, toivoniemet.eu, toivoniemet.fi, toivoniemet.info, toivoniemet.name, toivoniemet.net, toivoniemet.org, toivoniemi.com, toivoniemi.eu, toivoniemi.info, toivoniemi.name, toivoniemi.net, toivoniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toivoniemi i Finland. Surname Toivoniemi in Finland.

©Tuomas Salste