Toljander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toljander

Toljander on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Toljanderien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 83 max

v. 2014 78

v. 2015 77

v. 2016 77

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toljander on noin sijalla 8 100.

Toljander-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Toljander on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toljander ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1961–1986

Sana Toljander esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Samankaltaisia nimiä kuin Toljander

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: toljander.com, toljander.eu, toljander.fi, toljander.info, toljander.name, toljander.net, toljander.org, toljanderit.com, toljanderit.eu, toljanderit.fi, toljanderit.info, toljanderit.name, toljanderit.net, toljanderit.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toljander i Finland. Surname Toljander in Finland.

©Tuomas Salste