Törmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Törmi

Törmi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Törmi-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 82 max

v. 2014 100

v. 2015 99

v. 2016 99

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Törmi on noin sijalla 6 700.

Törmi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Törmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Törmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1927
Lakanneet yritykset
perust. 1966–1995

Sana Törmi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Törmi

Törmi (paikannimi)Katuosoitteissa

Törmi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Törmi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Törmi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Törmitie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Törmi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тёрми ("Tjormi") tarkoittaa nimeä Törmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Tormi tai Toermi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Törmi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tormi.com, tormi.eu, tormi.fi, tormi.info, tormi.name, tormi.net, tormi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Törmi i Finland. Surname Törmi in Finland.

©Tuomas Salste