Tormilainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tormilainen

Tormilainen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tormilaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tormilainen on noin sijalla 19 000.

Tormilainen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tormilainen on melko pitkä nimi.

Tormilainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tormilainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tormilainen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tormilainen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tormilaisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тормилайнен tarkoittaa nimeä Tormilainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tormilain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tormilainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tor Tormilainen tai Tora Tormilainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Tormilainen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tormilainen i Finland. Surname Tormilainen in Finland.

©Tuomas Salste