Toronen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toronen

Toronen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Torosten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 35 max

v. 2014 53

v. 2015 55

v. 2016 57

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toronen on noin sijalla 10 000.

Toronen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Toronen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toronen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Торонен tarkoittaa nimeä Toronen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toroin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Toronen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Torolf Toronen tai Tora Toronen.

Samankaltaisia nimiä kuin Toronen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: toronen.net, toronen.com, toronen.eu, toronen.fi, toronen.info, toronen.name, toronen.org, toroset.com, toroset.eu, toroset.fi, toroset.info, toroset.name, toroset.net, toroset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toronen i Finland. Surname Toronen in Finland.

©Tuomas Salste