Toroskainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toroskainen

Toroskainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Toroskaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 122 max

v. 2014 106

v. 2015 105

v. 2016 106

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toroskainen on noin sijalla 6 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Toroskainen on melko pitkä nimi.

Toroskainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toroskainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Toroskaisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 9 Toroskaisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Toroskaisten yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Eno (6 vainajaa), Tuupovaara (5) sekä Ilomantsi (3).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1959

Sana Toroskainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тороскайнен tarkoittaa nimeä Toroskainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toroscain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Toroskainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Torolf Toroskainen tai Tora Toroskainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Toroskainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: toroskainen.com, toroskainen.eu, toroskainen.fi, toroskainen.info, toroskainen.name, toroskainen.net, toroskainen.org, toroskaiset.com, toroskaiset.eu, toroskaiset.fi, toroskaiset.info, toroskaiset.name, toroskaiset.net, toroskaiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toroskainen i Finland. Surname Toroskainen in Finland.

©Tuomas Salste