Torstensson: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Torstensson

Torstensson on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Torstenssonien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 36 max

v. 2014 68

v. 2015 70

v. 2016 70

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Torstensson on noin sijalla 8 800.

Torstensson-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Torstensson on melko pitkä nimi.

Torstensson on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Torstensson ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1935
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Torstensson esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Etunimi Torstensson

Torstensson on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Torstensson oli yhtenä etunimenä 18 miehellä. Sukunimenä Torstensson on kuitenkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli 70 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on käytössä miesten 2. tai 3. etunimenä. Ensimmäisenä etunimenä sitä ei käytetä.

Torstenssonit ulkomailla

Ruotsissa Torstensson oli 4 191 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Torstensson oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Torstensson on ollut 48 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

7041914822
Torstenssonit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Torsten Torstensson tai Tora Torstensson.

Samankaltaisia nimiä kuin Torstensson

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Torstensson i Finland. Surname Torstensson in Finland.

©Tuomas Salste