Toukomaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toukomaa

Toukomaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Toukomaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 11 max

v. 2015 23

v. 2016 22

v. 2017 22

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toukomaa on noin sijalla 21 000.

Toukomaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Toukomaa osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Toukomaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Toukomaankuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тоукомаа tarkoittaa nimeä Toukomaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toucoma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Toukomaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Touko Toukomaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Toukomaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Toukomaa, Finland.

©Tuomas Salste