Toukomaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Toukomaa

Toukomaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Toukomaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 11 max

v. 2015 23

v. 2016 23

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Toukomaa on noin sijalla 20 000.

Toukomaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Toukomaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Toukomaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Toukomaa osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Toukomaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Toukomaankuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тоукомаа tarkoittaa nimeä Toukomaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toucoma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Toukomaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Touko Toukomaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Toukomaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Toukomaa i Finland. Surname Toukomaa in Finland.

©Tuomas Salste