Tuikkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuikkala

Tuikkala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tuikkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 126 max

v. 2014 157

v. 2015 158

v. 2016 156

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuikkala on noin sijalla 4 700.

Tuikkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuikkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tuikkala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tuikkala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tuikkala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 39 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tuikkala-nimisiä on 156.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tuikkala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Tuikkalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1937

Sana Tuikkala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tuikkala

Tuikkala (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuikkala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuikkala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuikkala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuikkalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuikkala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туйккала tarkoittaa nimeä Tuikkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuikku Tuikkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuikkala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuikkala.com, tuikkala.eu, tuikkala.fi, tuikkala.info, tuikkala.name, tuikkala.net, tuikkala.org, tuikkalat.com, tuikkalat.eu, tuikkalat.fi, tuikkalat.info, tuikkalat.name, tuikkalat.net, tuikkalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuikkala i Finland. Surname Tuikkala in Finland.

©Tuomas Salste