Tuikkanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuikkanen

Tuikkanen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Tuikkasten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 167 max

v. 2014 241

v. 2015 241

v. 2016 241

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuikkanen on noin sijalla 3 300.

Tuikkanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuikkanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tuikkanen on tavallisimpia nimiä mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Listalla on kuntia, joissa Tuikkanen on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikat on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkit). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tuikkanen ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 47 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tuikkasia on 241.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tuikkasia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Tuikkasen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987–2001

Sana Tuikkanen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tuikkanen

Tuikkanen (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuikkanen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuikkanen jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuikkanen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuikkanen, Tuikkasentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuikkanen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tuikkaset ulkomailla

Ruotsissa Tuikkanen oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туйкканен tarkoittaa nimeä Tuikkanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tuickain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuikkanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuikku Tuikkanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuikkanen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuikkanen.com, tuikkanen.eu, tuikkanen.fi, tuikkanen.info, tuikkanen.name, tuikkanen.net, tuikkanen.org, tuikkaset.com, tuikkaset.eu, tuikkaset.fi, tuikkaset.info, tuikkaset.name, tuikkaset.net, tuikkaset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuikkanen i Finland. Surname Tuikkanen in Finland.

©Tuomas Salste