Tuimala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuimala

Tuimala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tuimala-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 110 max

v. 2014 155

v. 2015 153

v. 2016 155

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuimala on noin sijalla 4 700.

Tuimala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuimala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1898–1935
Lakanneet yritykset
perust. 1957–2003

Sana Tuimala tai Tuimalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tuimala

Tuimala (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuimala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuimala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuimala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuimalan rantatie, Tuimalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuimala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туймала tarkoittaa nimeä Tuimala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuija Tuimala.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuimala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuimala.com, tuimala.eu, tuimala.fi, tuimala.info, tuimala.name, tuimala.net, tuimala.org, tuimalat.com, tuimalat.eu, tuimalat.fi, tuimalat.info, tuimalat.name, tuimalat.net, tuimalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuimala i Finland. Surname Tuimala in Finland.

©Tuomas Salste