Tuli: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuli

Tuli on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tulien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuli on noin sijalla 17 000.

Tuli-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tuli on lyhyt nimi.

Tuli on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuli ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tuli tai Tulet esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tuli osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tuli esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuliharju, Tulikatu, Tulipolku, Tulitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Tuli

Tuli on myös etunimi. Vuonna 2016 Tuli oli yhtenä etunimenä 11 miehellä. Samaan aikaan Tuli oli 29 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tulet ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 197 henkeä, joiden sukunimi oli TULI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 12 henkeä, joiden sukunimi oli TULI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тули tarkoittaa nimeä Tuli. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tulikki Tuli.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuli

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuli i Finland. Surname Tuli in Finland.

©Tuomas Salste