Tulijoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tulijoki

Tulijoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tulijokien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 69 max

v. 2014 85

v. 2015 84

v. 2016 84

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tulijoki on noin sijalla 7 600.

Tulijoki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tulijoki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tulijoki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tulijoki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tulijoki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tulijoki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 32 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tulijokia on 84.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1995

Sana Tulijoki tai Tulijoen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tulijoki

Tulijoki (paikannimi)Katuosoitteissa

Tulijoki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tulijoki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tulijoki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tulijoentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tulijoki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тулийоки tarkoittaa nimeä Tulijoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tulikki Tulijoki.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tulijoet.com, tulijoet.eu, tulijoet.fi, tulijoet.info, tulijoet.name, tulijoet.net, tulijoet.org, tulijoki.com, tulijoki.eu, tulijoki.fi, tulijoki.info, tulijoki.name, tulijoki.net, tulijoki.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tulijoki i Finland. Surname Tulijoki in Finland.

©Tuomas Salste