Tuohisto-Kokko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuohisto-Kokko

Tuohisto-Kokko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tuohisto-Kokkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuohisto-Kokko on noin sijalla 15 000.

Tuohisto-Kokko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tuohisto-Kokko on melko pitkä nimi.

Tuohisto-Kokko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuohisto-Kokko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туохисто-Кокко tarkoittaa nimeä Tuohisto-Kokko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toohisto=Cockå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuohisto-Kokko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomi Tuohisto-Kokko tai Tuomo Tuohisto-Kokko.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuohisto-Kokko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuohisto-Kokko i Finland. Surname Tuohisto-Kokko in Finland.

©Tuomas Salste