Tuohisto-Kokko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuohisto-Kokko

Tuohisto-Kokko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tuohisto-Kokkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

v. 2017 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuohisto-Kokko on noin sijalla 15 000.

Tuohisto-Kokko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tuohisto-Kokko on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туохисто-Кокко tarkoittaa nimeä Tuohisto-Kokko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toohisto=Cockå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuohisto-Kokko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomi Tuohisto-Kokko tai Tuomo Tuohisto-Kokko.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuohisto-Kokko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tuohisto-Kokko, Finland.

©Tuomas Salste