Tuoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuoma

Tuoma on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tuoma-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 105 max

v. 2014 128

v. 2015 130

v. 2016 130

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuoma on noin sijalla 5 400.

Tuoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1945

Tuoma-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Tuoman asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1945 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1926
Lakanneet yritykset
perust. 1990

Sana Tuoma tai Tuoman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tuoma

Tuoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuomas, Tuomas väg, Tuomasgränden, Tuomatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tuomat ulkomailla

Ruotsissa Tuoma oli 50 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туома tarkoittaa nimeä Tuoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomas Tuoma tai Tuomi Tuoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuoma

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuoma.com, tuoma.eu, tuoma.fi, tuoma.info, tuoma.name, tuoma.net, tuoma.org, tuomat.com, tuomat.eu, tuomat.fi, tuomat.info, tuomat.name, tuomat.net, tuomat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuoma i Finland. Surname Tuoma in Finland.

©Tuomas Salste