Tuomi-Nikula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuomi-Nikula

Tuomi-Nikula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tuomi-Nikuloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuomi-Nikula on noin sijalla 12 000.

Tuomi-Nikula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tuomi-Nikula on melko pitkä nimi.

Tuomi-Nikula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuomi-Nikula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туоми-Никула tarkoittaa nimeä Tuomi-Nikula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toomi=Nicula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuomi-Nikula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomi Tuomi-Nikula tai Tuomo Tuomi-Nikula.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuomi-Nikula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuomi-Nikula i Finland. Surname Tuomi-Nikula in Finland.

©Tuomas Salste