Tuomisaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuomisaari

Tuomisaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tuomisaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 53 max

v. 2014 60

v. 2015 60

v. 2016 60

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuomisaari on noin sijalla 9 800.

Tuomisaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tuomisaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuomisaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1916
Lakanneet yritykset
perust. 2001

Sana Tuomisaari tai Tuomisaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tuomisaari

Tuomisaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuomisaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuomisaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuomisaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuomisaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuomisaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туомисаари tarkoittaa nimeä Tuomisaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toomisarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuomisaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomi Tuomisaari tai Tuomo Tuomisaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuomisaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuomisaari.fi, tuomisaari.net, tuomisaaret.com, tuomisaaret.eu, tuomisaaret.fi, tuomisaaret.info, tuomisaaret.name, tuomisaaret.net, tuomisaaret.org, tuomisaari.com, tuomisaari.eu, tuomisaari.info, tuomisaari.name, tuomisaari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuomisaari i Finland. Surname Tuomisaari in Finland.

©Tuomas Salste