Tuomonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuomonen

Tuomonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tuomosten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 52 max

v. 2014 56

v. 2015 55

v. 2016 54

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuomonen on noin sijalla 11 000.

Tuomonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tuomonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuomonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tuomosia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Tuomosen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туомонен tarkoittaa nimeä Tuomonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toomoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuomonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomo Tuomonen tai Tuomi Tuomonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuomonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuomonen.com, tuomonen.eu, tuomonen.fi, tuomonen.info, tuomonen.name, tuomonen.net, tuomonen.org, tuomoset.com, tuomoset.eu, tuomoset.fi, tuomoset.info, tuomoset.name, tuomoset.net, tuomoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuomonen i Finland. Surname Tuomonen in Finland.

©Tuomas Salste