Tuoriniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuoriniemi

Tuoriniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Tuoriniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 176 max

v. 2014 231

v. 2015 231

v. 2016 230

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuoriniemi on noin sijalla 3 400.

Tuoriniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuoriniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tuoriniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tuoriniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tuoriniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 44 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tuoriniemiä on 230.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1983
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tuoriniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tuoriniemi

Tuoriniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuoriniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuoriniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuoriniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuoriniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuoriniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туориниеми ("Tuorinijemi") tarkoittaa nimeä Tuoriniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tooriniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuoriniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomi Tuoriniemi tai Tuomo Tuoriniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuoriniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuoriniemi.com, tuoriniemi.fi, tuoriniemi.info, tuoriniemi.net, tuoriniemet.com, tuoriniemet.eu, tuoriniemet.fi, tuoriniemet.info, tuoriniemet.name, tuoriniemet.net, tuoriniemet.org, tuoriniemi.eu, tuoriniemi.name, tuoriniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuoriniemi i Finland. Surname Tuoriniemi in Finland.

©Tuomas Salste