Turpeenniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Turpeenniemi

Turpeenniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Turpeenniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 102

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Turpeenniemi on noin sijalla 6 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Turpeenniemi on melko pitkä nimi.

Turpeenniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Turpeenniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987–1996

Sana Turpeenniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Turpeenniemi

Turpeenniemi (paikannimi)

Turpeenniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Turpeenniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Turpeenniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Турпеэнниеми ("Turpeennijemi") tarkoittaa nimeä Turpeenniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Turpenniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Turpeenniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ture Turpeenniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Turpeenniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: turpeenniemet.com, turpeenniemet.eu, turpeenniemet.fi, turpeenniemet.info, turpeenniemet.name, turpeenniemet.net, turpeenniemet.org, turpeenniemi.com, turpeenniemi.eu, turpeenniemi.fi, turpeenniemi.info, turpeenniemi.name, turpeenniemi.net, turpeenniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Turpeenniemi i Finland. Surname Turpeenniemi in Finland.

©Tuomas Salste