Turtola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Turtola

Turtola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Turtola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 78 max

v. 2014 89

v. 2015 87

v. 2016 87

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Turtola on noin sijalla 7 400.

Turtola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Turtola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Turtola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1940
Lakanneet yritykset
perust. 1975–2002

Sana Turtola tai Turtolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Turtola

Turtola (paikannimi)Katuosoitteissa

Turtola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Turtola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Turtola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Turtolankatu, Turtolanpolku, Turtolantanhua. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Turtola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Turtolat ulkomailla

Ruotsissa Turtola oli 54 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туртола tarkoittaa nimeä Turtola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ture Turtola.

Samankaltaisia nimiä kuin Turtola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: turtola.fi, turtola.com, turtola.eu, turtola.info, turtola.name, turtola.net, turtola.org, turtolat.com, turtolat.eu, turtolat.fi, turtolat.info, turtolat.name, turtolat.net, turtolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Turtola i Finland. Surname Turtola in Finland.

©Tuomas Salste