Tuulaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuulaniemi

Tuulaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tuulaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 122

v. 2015 123

v. 2016 123

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuulaniemi on noin sijalla 5 700.

Tuulaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuulaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Tuulaniemi

Tuulaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuulaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on maastokohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuulaniemi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuulaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuulaniemenkatu, Tuulaniementie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuulaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тууланиеми ("Tuulanijemi") tarkoittaa nimeä Tuulaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tulaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuulaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuula Tuulaniemi tai Tuulo Tuulaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuulaniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuulaniemet.com, tuulaniemet.eu, tuulaniemet.fi, tuulaniemet.info, tuulaniemet.name, tuulaniemet.net, tuulaniemet.org, tuulaniemi.com, tuulaniemi.eu, tuulaniemi.fi, tuulaniemi.info, tuulaniemi.name, tuulaniemi.net, tuulaniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuulaniemi i Finland. Surname Tuulaniemi in Finland.

©Tuomas Salste