Tuulaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuulaniemi

Tuulaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tuulaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 122

v. 2015 123

v. 2016 123

v. 2017 124

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuulaniemi on noin sijalla 5 600.

Paikannimi Tuulaniemi

Tuulaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuulaniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on maastokohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tuulaniemi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuulaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuulaniemenkatu, Tuulaniementie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тууланиеми ("Tuulanijemi") tarkoittaa nimeä Tuulaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tulaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuulaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuula Tuulaniemi tai Tuure Tuulaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuulaniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tuulaniemi, Finland.

©Tuomas Salste