Tuulas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuulas

Tuulas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tuulaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 64

v. 2015 67

v. 2016 67

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuulas on noin sijalla 9 100.

Tuulas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tuulas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuulas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1967–1990

Sana Tuulas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tuulas

Tuulas (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuulas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuulas jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuulas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuulaskatu, Tuulaskuja, Tuulasmaantie, Tuulaspolku, Tuulastie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuulas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туулас tarkoittaa nimeä Tuulas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuula Tuulas tai Tuulo Tuulas.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuulas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuulas i Finland. Surname Tuulas in Finland.

©Tuomas Salste