Tuurinkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuurinkoski

Tuurinkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tuurinkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 39

v. 2017 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuurinkoski on noin sijalla 14 000.

Tuurinkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tuurinkoski on melko pitkä nimi.

Paikannimi Tuurinkoski

Tuurinkoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuurinkoski on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on koski.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tuurinkoski jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuurinkoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuurinkoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тууринкоски tarkoittaa nimeä Tuurinkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Turincoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuurinkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuure Tuurinkoski tai Tuua Tuurinkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuurinkoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tuurinkoski, Finland.

©Tuomas Salste