Tuurinkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuurinkoski

Tuurinkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tuurinkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuurinkoski on noin sijalla 13 000.

Tuurinkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tuurinkoski on melko pitkä nimi.

Tuurinkoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuurinkoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Tuurinkoski esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tuurinkoski

Tuurinkoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Tuurinkoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on koski.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuurinkoski jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tuurinkoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuurinkoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tuurinkoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тууринкоски tarkoittaa nimeä Tuurinkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Turincoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuurinkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuuri Tuurinkoski tai Tuua Tuurinkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuurinkoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuurinkoski i Finland. Surname Tuurinkoski in Finland.

©Tuomas Salste