Tuutti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuutti

Tuutti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Tuuttien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 185 max

v. 2014 226

v. 2015 227

v. 2016 224

v. 2017 222

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuutti on noin sijalla 3 500.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tuutteja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Tuutin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1922–1942
Yritykset
perust. –2013

Sana Tuutti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tuutti osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tuutti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuutintie, Tuutti, Tuuttikuja. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tuutit ulkomailla

Ruotsissa Tuutti oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туутти tarkoittaa nimeä Tuutti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tuttj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuutti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuua Tuutti tai Tuure Tuutti.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuutti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tuutti, Finland.

©Tuomas Salste