Tuutti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuutti

Tuutti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Tuuttien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 185 max

v. 2014 226

v. 2015 227

v. 2016 225

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuutti on noin sijalla 3 500.

Tuutti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuutti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tuutteja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Tuutin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1922–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1954–2000

Sana Tuutti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tuutti osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Tuutti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tuutintie, Tuutti, Tuuttikuja. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tuutit ulkomailla

Ruotsissa Tuutti oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туутти tarkoittaa nimeä Tuutti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tuttj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuutti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuutikki Tuutti tai Tuulo Tuutti.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuutti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuutti.com, tuutti.net, tuutit.com, tuutit.eu, tuutit.fi, tuutit.info, tuutit.name, tuutit.net, tuutit.org, tuutti.eu, tuutti.fi, tuutti.info, tuutti.name, tuutti.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuutti i Finland. Surname Tuutti in Finland.

©Tuomas Salste