Tuuttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuuttila

Tuuttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tuuttila-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 50 max

v. 2014 68

v. 2015 68

v. 2016 68

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuuttila on noin sijalla 9 000.

Tuuttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tuuttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tuuttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Tuuttila on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Tuuttila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Tuuttila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 28 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Tuuttila-nimisiä on 68.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tuuttila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Tuuttilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1966

Sana Tuuttila tai Tuuttilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Tuuttila

Tuuttila (paikannimi)

Tuuttila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tuuttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Tuuttila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тууттила tarkoittaa nimeä Tuuttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuutikki Tuuttila tai Tuulo Tuuttila.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuuttila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tuuttila.com, tuuttila.eu, tuuttila.fi, tuuttila.info, tuuttila.name, tuuttila.net, tuuttila.org, tuuttilat.com, tuuttilat.eu, tuuttilat.fi, tuuttilat.info, tuuttilat.name, tuuttilat.net, tuuttilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tuuttila i Finland. Surname Tuuttila in Finland.

©Tuomas Salste