Tynnilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tynnilä

Tynnilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tynnilä-nimisten määrä on laskenut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 109 max

v. 1985 93

v. 1998 77

v. 2014 59

v. 2015 56

v. 2016 56

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tynnilä on noin sijalla 10 000.

Tynnilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tynnilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tynnilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1885-1922

Tynnilä-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Tynnilän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Tynnilä-nimisten yleisin asuinpaikka oli Sippola (3 vainajaa).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Tynnilä, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 12.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Tynnilä

Tynnilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Tynnilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tynnilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tynnilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tynnilänkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tynnilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тюнниля ("Tjunnilja") tarkoittaa nimeä Tynnilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Tynnila tai Tynnilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Tynnilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tynnila.com, tynnila.eu, tynnila.fi, tynnila.info, tynnila.name, tynnila.net, tynnila.org, tynnilat.com, tynnilat.eu, tynnilat.fi, tynnilat.info, tynnilat.name, tynnilat.net, tynnilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tynnilä i Finland. Surname Tynnilä in Finland.

©Tuomas Salste