Tyykiluoto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tyykiluoto

Tyykiluoto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tyykiluotojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tyykiluoto on noin sijalla 15 000.

Tyykiluoto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Tyykiluoto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tyykiluoto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Tyykiluoto

Tyykiluoto (paikannimi)Katuosoitteissa

Tyykiluoto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tyykiluoto jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tyykiluoto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tyykiluodonkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tyykiluoto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тюукилуото ("Tjuukiluoto") tarkoittaa nimeä Tyykiluoto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tÿkilootå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tyykiluoto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tyyko Tyykiluoto tai Tyyne Tyykiluoto.

Samankaltaisia nimiä kuin Tyykiluoto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tyykiluoto i Finland. Surname Tyykiluoto in Finland.

©Tuomas Salste