Tyykiluoto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tyykiluoto

Tyykiluoto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tyykiluotojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

v. 2017 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tyykiluoto on noin sijalla 15 000.

Tyykiluoto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Tyykiluoto

Tyykiluoto (paikannimi)Katuosoitteissa

Tyykiluoto on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tyykiluoto jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tyykiluoto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tyykiluodonkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тюукилуото ("Tjuukiluoto") tarkoittaa nimeä Tyykiluoto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tÿkilootå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tyykiluoto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tyyko Tyykiluoto tai Tyyne Tyykiluoto.

Samankaltaisia nimiä kuin Tyykiluoto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tyykiluoto, Finland.

©Tuomas Salste