Tyynismaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tyynismaa

Tyynismaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Tyynismaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 115 max

v. 2014 169

v. 2015 168

v. 2016 168

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tyynismaa on noin sijalla 4 400.

Tyynismaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Tyynismaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1938
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1998

Sana Tyynismaa tai Tyynismaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Tyynismaa

Tyynismaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Tyynismaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Tyynismaa jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tyynismaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tyynismaankuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Tyynismaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тюунисмаа ("Tjuunismaa") tarkoittaa nimeä Tyynismaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tÿnisma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tyynismaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tyyni Tyynismaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Tyynismaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: tyynismaa.com, tyynismaa.eu, tyynismaa.fi, tyynismaa.info, tyynismaa.name, tyynismaa.net, tyynismaa.org, tyynismaat.com, tyynismaat.eu, tyynismaat.fi, tyynismaat.info, tyynismaat.name, tyynismaat.net, tyynismaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Tyynismaa i Finland. Surname Tyynismaa in Finland.

©Tuomas Salste