Uggla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uggla

Uggla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Uggla-nimisten lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Nimellä on historiaa, sillä Uggla on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1904–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1969

Sana Uggla esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Uggla-suku ulkomailla

Ruotsissa Uggla oli 519 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Uggla on ollut 10 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: uggla.com, uggla.eu, uggla.fi, uggla.info, uggla.net, uggla.org, uggla.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uggla i Finland. Surname Uggla in Finland.

©Tuomas Salste