Unnaslahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Unnaslahti

Unnaslahti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Unnaslahtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Unnaslahti on noin sijalla 15 000.

Unnaslahti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Unnaslahti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Unnaslahti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Unnaslahti on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Unnaslahti on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Unnaslahti ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 12 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Unnaslahtia on 35.

Paikannimi Unnaslahti

Unnaslahti (paikannimi)Katuosoitteissa

Unnaslahti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Unnaslahti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Unnaslahti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Unnaslahdentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Unnaslahti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Уннаслахти tarkoittaa nimeä Unnaslahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Vnnaslachtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Unnaslahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Unna Unnaslahti.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Unnaslahti i Finland. Surname Unnaslahti in Finland.

©Tuomas Salste