Uus-Leponiemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uus-Leponiemi

Uus-Leponiemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uus-Leponiemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uus-Leponiemi on noin sijalla 16 000.

Uus-Leponiemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uus-Leponiemi on melko pitkä nimi.

Uus-Leponiemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uus-Leponiemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Уус-Лепониеми ("Uus-Leponijemi") tarkoittaa nimeä Uus-Leponiemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ws=Leponiemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uus-Leponiemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uus-Leponiemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uus-Leponiemi i Finland. Surname Uus-Leponiemi in Finland.

©Tuomas Salste