Uusi-Eskola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Eskola

Uusi-Eskola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uusi-Eskoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Eskola on noin sijalla 20 000.

Uusi-Eskola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Eskola on melko pitkä nimi.

Uusi-Eskola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uusi-Eskola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Uusi-Eskola

Uusi-Eskola (paikannimi)

Uusi-Eskola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Uusi-Eskola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Uusi-Eskola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Эскола tarkoittaa nimeä Uusi-Eskola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Escola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Eskola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Eskola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uusi-Eskola i Finland. Surname Uusi-Eskola in Finland.

©Tuomas Salste