Uusi-Illikainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Illikainen

Uusi-Illikainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Uusi-Illikaisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 105 max

v. 2014 165

v. 2015 162

v. 2016 166

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Illikainen on noin sijalla 4 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Illikainen on melko pitkä nimi.

Uusi-Illikainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uusi-Illikainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Илликайнен tarkoittaa nimeä Uusi-Illikainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Illicain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Illikainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Illikainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: uusi-illikainen.com, uusi-illikainen.fi, uusi-illikainen.net, uusi-illikainen.eu, uusi-illikainen.info, uusi-illikainen.name, uusi-illikainen.org, uusi-illikaiset.com, uusi-illikaiset.eu, uusi-illikaiset.fi, uusi-illikaiset.info, uusi-illikaiset.name, uusi-illikaiset.net, uusi-illikaiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uusi-Illikainen i Finland. Surname Uusi-Illikainen in Finland.

©Tuomas Salste