Uusi-Jaakkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Jaakkola

Uusi-Jaakkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uusi-Jaakkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Jaakkola on noin sijalla 15 000.

Uusi-Jaakkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Jaakkola on melko pitkä nimi.

Uusi-Jaakkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uusi-Jaakkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Uusi-Jaakkola

Uusi-Jaakkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Uusi-Jaakkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Uusi-Jaakkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Uusi-Jaakkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Uusi-Jaakkolan polku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Uusi-Jaakkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Яаккола tarkoittaa nimeä Uusi-Jaakkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Iackola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Jaakkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Jaakkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uusi-Jaakkola i Finland. Surname Uusi-Jaakkola in Finland.

©Tuomas Salste