Uusi-Jaakkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Jaakkola

Uusi-Jaakkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uusi-Jaakkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 35

v. 2017 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Jaakkola on noin sijalla 15 000.

Uusi-Jaakkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Jaakkola on melko pitkä nimi.

Paikannimi Uusi-Jaakkola

Uusi-Jaakkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Uusi-Jaakkola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Uusi-Jaakkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Uusi-Jaakkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Uusi-Jaakkolan polku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Яаккола tarkoittaa nimeä Uusi-Jaakkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Iackola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Jaakkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Jaakkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Uusi-Jaakkola, Finland.

©Tuomas Salste