Uusi-Luomalahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Luomalahti

Uusi-Luomalahti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uusi-Luomalahtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Luomalahti on noin sijalla 15 000.

Uusi-Luomalahti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Luomalahti on melko pitkä nimi.

Uusi-Luomalahti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uusi-Luomalahti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Луомалахти tarkoittaa nimeä Uusi-Luomalahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Loomalachtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Luomalahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Luomalahti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uusi-Luomalahti i Finland. Surname Uusi-Luomalahti in Finland.

©Tuomas Salste