Uusi-Marttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Marttila

Uusi-Marttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uusi-Marttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Marttila on noin sijalla 16 000.

Uusi-Marttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Marttila on melko pitkä nimi.

Uusi-Marttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uusi-Marttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Uusi-Marttila

Uusi-Marttila (paikannimi)

Uusi-Marttila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Uusi-Marttila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Uusi-Marttila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Марттила tarkoittaa nimeä Uusi-Marttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Martila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Marttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Marttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uusi-Marttila i Finland. Surname Uusi-Marttila in Finland.

©Tuomas Salste