Uusi-Ristaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Ristaniemi

Uusi-Ristaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uusi-Ristaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

v. 2017 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Ristaniemi on noin sijalla 19 000.

Uusi-Ristaniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Ristaniemi on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Uusi-Ristaniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Uusi-Ristaniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Uusi-Ristaniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 15 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Uusi-Ristaniemiä on 24.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Ристаниеми ("Uusi-Ristanijemi") tarkoittaa nimeä Uusi-Ristaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Ristaniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Ristaniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Ristaniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Uusi-Ristaniemi, Finland.

©Tuomas Salste