Uusi-Seppälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusi-Seppälä

Uusi-Seppälä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Uusi-Seppälöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

v. 2017 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusi-Seppälä on noin sijalla 19 000.

Uusi-Seppälä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusi-Seppälä on melko pitkä nimi.

Paikannimi Uusi-Seppälä

Uusi-Seppälä (paikannimi)

Uusi-Seppälä on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Uusi-Seppälä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууси-Сеппяля ("Uusi-Seppjalja") tarkoittaa nimeä Uusi-Seppälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsi=Seppälä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusi-Seppälä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Uusi-Seppala tai Uusi-Seppaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusi-Seppälä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Uusi-Seppälä, Finland.

©Tuomas Salste