Uusipaavalniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusipaavalniemi

Uusipaavalniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Uusipaavalniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusipaavalniemi on noin sijalla 11 000.

Uusipaavalniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Uusipaavalniemi on melko pitkä nimi.

Uusipaavalniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uusipaavalniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Уусипаавалниеми ("Uusipaavalnijemi") tarkoittaa nimeä Uusipaavalniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsipafwalniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusipaavalniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusipaavalniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uusipaavalniemi i Finland. Surname Uusipaavalniemi in Finland.

©Tuomas Salste