Uusitorppa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Uusitorppa

Uusitorppa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Uusitorppien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 65 max

v. 2014 62

v. 2015 63

v. 2016 61

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Uusitorppa on noin sijalla 9 700.

Uusitorppa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Uusitorppa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Uusitorppa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Uusitorppa

Uusitorppa (paikannimi)

Uusitorppa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Uusitorppa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Uusitorppa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ууситорппа tarkoittaa nimeä Uusitorppa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wsitorpa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Uusitorppa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Uusitorppa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: uusitorppa.fi, uusitorppa.com, uusitorppa.eu, uusitorppa.info, uusitorppa.name, uusitorppa.net, uusitorppa.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Uusitorppa i Finland. Surname Uusitorppa in Finland.

©Tuomas Salste