Vähä-Peltomäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vähä-Peltomäki

Vähä-Peltomäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vähä-Peltomäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 53

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vähä-Peltomäki on noin sijalla 11 000.

Vähä-Peltomäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vähä-Peltomäki on melko pitkä nimi.

Vähä-Peltomäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vähä-Peltomäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вяхя-Пельтомяки ("Vjahja-Peltomjaki") tarkoittaa nimeä Vähä-Peltomäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wähä=Peldomäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vähä-Peltomäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Vaha-Peltomaki tai Vaehae-Peltomaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Vähä-Peltomäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vähä-Peltomäki i Finland. Surname Vähä-Peltomäki in Finland.

©Tuomas Salste