Vähä-Touru: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vähä-Touru

Vähä-Touru on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vähä-Touru-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vähä-Touru on noin sijalla 13 000.

Vähä-Touru-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vähä-Touru on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vähä-Touru ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вяхя-Тоуру ("Vjahja-Touru") tarkoittaa nimeä Vähä-Touru. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wähä=Touru on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vähä-Touru olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Vaha-Touru tai Vaehae-Touru, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Vähä-Touru

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vähä-Touru i Finland. Surname Vähä-Touru in Finland.

©Tuomas Salste