Vähäjylkkä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vähäjylkkä

Vähäjylkkä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vähäjylkkä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 144

v. 2015 149

v. 2016 147

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vähäjylkkä on noin sijalla 4 900.

Vähäjylkkä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vähäjylkkä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1978

Sana Vähäjylkkä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vähäjylkkä

Vähäjylkkä (paikannimi)

Vähäjylkkä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vähäjylkkä jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vähäjylkkä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Vähäjylkät ulkomailla

Ruotsissa Vähäjylkkä oli 59 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Væhæjylkkæ oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вяхяюльккя ("Vjahjajulkkja") tarkoittaa nimeä Vähäjylkkä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wähäiylkä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vähäjylkkä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Vahajylkka tai Vaehaejylkkae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Vähäjylkkä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vahajylkat.com, vahajylkat.eu, vahajylkat.fi, vahajylkat.info, vahajylkat.name, vahajylkat.net, vahajylkat.org, vahajylkka.com, vahajylkka.eu, vahajylkka.fi, vahajylkka.info, vahajylkka.name, vahajylkka.net, vahajylkka.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vähäjylkkä i Finland. Surname Vähäjylkkä in Finland.

©Tuomas Salste