Vähäsöyrinki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vähäsöyrinki

Vähäsöyrinki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Vähäsöyrinkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 167 max

v. 2014 478

v. 2015 492

v. 2016 497

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vähäsöyrinki on noin sijalla 1 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Vähäsöyrinki on melko pitkä nimi.

Vähäsöyrinki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vähäsöyrinki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Vähäsöyrinki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Vähäsöyrinki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Vähäsöyrinki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 169 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Vähäsöyrinkejä on 497.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1957–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Vähäsöyrinki tai Vähäsöyringin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вяхясёуринки ("Vjahjasjourinki") tarkoittaa nimeä Vähäsöyrinki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wähäsöÿringj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vähäsöyrinki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Vahasoyrinki tai Vaehaesoeyrinki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Vähäsöyrinki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vahasoyrinki.com, vahasoyrinki.eu, vahasoyrinki.fi, vahasoyrinki.info, vahasoyrinki.name, vahasoyrinki.net, vahasoyrinki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vähäsöyrinki i Finland. Surname Vähäsöyrinki in Finland.

©Tuomas Salste