Vahviala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vahviala

Vahviala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vahviala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vahviala on noin sijalla 21 000.

Vahviala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vahviala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vahviala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1909–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1994

Sana Vahviala tai Vahvialan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Vahviala osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Vahviala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vahvialankatu, Vahvialantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вахвиала tarkoittaa nimeä Vahviala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wachfwiala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vahviala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vahid Vahviala.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vahviala.com, vahviala.eu, vahviala.fi, vahviala.info, vahviala.name, vahviala.net, vahviala.org, vahvialat.com, vahvialat.eu, vahvialat.fi, vahvialat.info, vahvialat.name, vahvialat.net, vahvialat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vahviala i Finland. Surname Vahviala in Finland.

©Tuomas Salste