Vainio-Kaila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vainio-Kaila

Vainio-Kaila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vainio-Kailojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vainio-Kaila on noin sijalla 16 000.

Vainio-Kaila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vainio-Kaila on melko pitkä nimi.

Vainio-Kaila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vainio-Kaila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Vainio-Kaila

Vainio-Kaila (paikannimi)

Vainio-Kaila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vainio-Kaila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vainio-Kaila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вайнио-Кайла tarkoittaa nimeä Vainio-Kaila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wainio=Caila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vainio-Kaila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vaili Vainio-Kaila tai Vaito Vainio-Kaila.

Samankaltaisia nimiä kuin Vainio-Kaila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vainio-Kaila i Finland. Surname Vainio-Kaila in Finland.

©Tuomas Salste