Vainio-Mattila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vainio-Mattila

Vainio-Mattila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vainio-Mattiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vainio-Mattila on noin sijalla 13 000.

Vainio-Mattila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vainio-Mattila on melko pitkä nimi.

Vainio-Mattila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vainio-Mattila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Vainio-Mattila

Vainio-Mattila (paikannimi)Katuosoitteissa

Vainio-Mattila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vainio-Mattila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vainio-Mattila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vainio-Mattilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vainio-Mattila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вайнио-Маттила tarkoittaa nimeä Vainio-Mattila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wainio=Mattila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vainio-Mattila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vaili Vainio-Mattila tai Vaito Vainio-Mattila.

Samankaltaisia nimiä kuin Vainio-Mattila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vainio-Mattila i Finland. Surname Vainio-Mattila in Finland.

©Tuomas Salste